We zijn weer goed vertegenwoordigd bij dit toernooi.
Dirk van Duijvenbode mag het in de eerste ronde opnemen tegen William O’Connor. In een goede partij wint Dirk met 6-4, dus door naar morgen. Maik Kuivenhove moet het opnemen tegen Damon Heta, die in blakende vorm verkeerd. Maik heeft dan ook geen kans, en verliest met 6-1. Jeffrey de Zwaan is de derde DSWN-er. Hij moet het opnemen tegen Darren Webster. In een solide partij neemt hij al snel een 5-1 voorsprong, maar de matchdart om het af te maken wordt gemist. Webster komt terug tot 5-3, maar dan maakt Jeffrey het netjes af en wint met 6-3 en mag morgenmiddag dus ook weer aan de bak.
In de 2de ronde moest Jeffrey het opnemen tegen Wayne Jones, en dag deed hij met verve. Het begin was moeizaam, maar met een gemiddelde van 101,17 en een finish% van 62,5 % wint hij met 6-4.  Dirk moest het opnemen tegen Niels Zonneveld. Altijd lastig spelen tegen een landgenoot. Hij kwam goed uit de startblokken en kwam met 4-0 voor. Toen kon Niels pas wat terug doen,  Maar verder dan 1 leg kwam hij niet. Dirk pakte met zijn 5de matchdarts een 6-1 overwinning.

Vanavond moeten ze al weer aantreden voor de volgende ronde, de laatste 16. Jeffrey moet het dan opnemen tegen Michael van Gerwen, en Dirk tegen Luke Woodhouse. Dirk ging als een speer van start en kwam met 8-0 voor voordat Luke zijn eerste, en tevens laatste leg kon pakken. Met een gemiddelde van 99,5  en 45 % op de dubbel won hij dus met 10-1. Jeffrey gooide net wat te wisselvallig om het Michael echt moeilijk te maken. Hij kon bij blijven, maar niet meer dan dat.  Wel zo nu en dan een uitschieter, met onder andere een 142 finish, maar Michael breken lukte alleen op momenten dat Michael en minimaal 2 breaks voor stond. Jammer, maar met een average van 91,79 en 36,84% op de dubbels zeker geen slechte partij. Dus met dit gevoel naar het WK. Dirk moet het bij de laatste 16 nu dus opnemen tegen Michael. Hopelijk kan hij hem beter onder druk zetten.
Dirk begon goed, namelijk met een break, en omdat de volgende 2 legs ook breaks waren, en Dirk als eerste zijn eigen leg hield, kwam hij met 3-1 voor. Maar toen ging Michael een tandje bijschakelen en liep uit naar 6-3. Dirk bleef mee doen, maar juist op de momenten dat het nodig was miste hij wat cruciale dubbels. Ondanks een gemiddelde van 103,26 en een finish% van 45,45 verloor hij toch met 10-5. Zijn tegenstander gooide dan ook een gemiddelde van 109,42 en 42, 86 % op de dubbels. Weer een 5de plaats en een stijging van een paar plaatsjes op de Order of Merit. En hopelijk toch een goed gevoel voor het WK over een paar dagen.