Op zaterdag 27 april 2013 moest het team Goudenregenbar DSWN Den Haag in Nederhemert aantreden tegen Sterkdarts/L&L Nederhemert 2 voor de tweede ronde van de playoffs voor deelname aan seizoen 2013-2014 in de overgangsklasse van de SuperLeague Nederland.
Het team van Marius van der Kleij, bestaande uit non-playing captain Jan Postma, Robin Ferdinandus (niet aanwezig), Jurrien Gleym, Nick van Huet, Peter Langeveld, Steven van Leijen, Raymond Minkman en Anoop Ramdajal, stond dus voor een zware opgave.

De round robin met Anoop, Raymond, Jurrien en Peter werd nipt met 9-8 verloren. In de singles trok Raymond de stand weer gelijk tegen Tommy Legius (4-3). Vervolgens verloor Jurrien met 4-0 van de ontketende Belg Roger Janssen en Anoop met 4-3 van Mark van Haaren.
De laatste single werd door Peter met 4-0 gewonnen van Lars Ries waarmee de Goudenregenbar terug kwam tot een 3-2 achterstand.

Het eerste koppel werd door Raymond en Peter met 3-2 verloren van Roger en Mark en er moest wat gebeuren aan de kant van de Goudenregenbar om de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken.
Nick kwam er in voor Jurrien en dankzij de team spirit en het goede spel van Anoop en Nick werden de volgende twee koppels tegen Tommy/Roger Palmen en Roger/Mark beiden met 3-1 gewonnen zodat de stand weer gelijk was.  Raymond en Peter putten hier inspiratie uit en wonnen de laatste koppel met 3-2 van Tommy en Mattijs van den Steenhoven. De Goudenregenbar dus nog slechts één punt van de overwinning verwijderd.

De man in vorm Raymond Minkman werd door Jan aangewezen om de solo partij te spelen. Dit bleek een goede keuze want Raymond won in een zeer spannende partij met 4-3 van Roger Janssen en haalde hiermee de overwinning voor de Goudenregenbar binnen.

In de laatste ronde, die op zaterdag 18 mei gespeeld wordt, moet de Goudenregenbar DSWN Den Haag het thuis opnemen tegen de Taveerne uit Wormerveer. Bij winst is deelname aan de SuperLeague Nederland verzekerd, bij verlies is er nog een herkansing tegen een nummer 9 van de overgangsklasse van dit seizoen.

Namens het bestuur van DSWN van harte gefeliciteerd met deze overwinning en heel veel succes in de volgende ronde!