Inmiddels zijn we aangekomen bij de 3de reeks in de superseries, dus de toernooien 9 tm 12.
De volgende DSWN-spelers zullen hier aan mee doen:
Dirk van Duijvenboden, Maik Kuivenhoven, Raymond van Barneveld, Lorenzo Pronk, Vincent van der Meer en Ryan de Vreede.
Op de eerste dag was het geen goed begin. Alle 6 deze spelers verloren in de eerste ronde, maar Maik, Raymond en Dirk wel met een goed gemiddelde van ruim boven de 95, maar niet genoeg voor de winst.

Gelukkig was dag de een stuk beter. Alleen Lorenzo verloor bij de laatste 128, maar hij moest het dan ook opnemen tegen de jarige MvG. De laatste 64 was het eindstation voor Ryan (2-6) ten Adam Hunt en Dirk (2-6) tegen Dimitri van den Bergh. Vincent struikelde bij de laatste 32  met 6-4 tegen William Borland. Maik haalde knap de laatste 16 door overwinningen op achtereenvolgens Tede Evetts, Luke Humphries (die gisteren nog de finale haalde) en Adam Hunt. Helaas verloor hij met 6-3 van Steve Lennon. Raymond won nog een wedstrijd meer. Hij versloeg op weg naar de laatste 8 Martijn Kleermakers, Jamie Hughes, Brendan Dolan en Nathan Aspinal. Helaas was het bij de laatste 8 op en daar verloor hij dan ook van Aaron Beeney.
Morgen weer een dat met hopelijk weer mooie resultaten.

Op de derde dag een mooi resultaat, maar helaas niet voor iedereen.  Maik verloor in de eerste ronde met 6-1, terwijl Lorenzo maar 1 legje meer pakte. Ryan en Vincent verloren nipt met 6-5. Raymond en Dirk wonnen en haalde dus de laatste 64. Helaas moest Raymond zich terug trekken, omdat hij zich niet lekker voelde. Hopelijk is hij morgen weer hesteld. Dirk had vandaag een top winnende reeks tegen achtereenvolgens David Evans, Jelle Klaasen, Jeff Smith, Krzystof Ratajski, Scott Mitchell en Andy Boulton. Hierdoor stond hij in de finale, waar hij het op moest nemen tegen onze landgenoot Martijn Kleermaker.  Een all Dutch final dus. Het was een gelijk opgaande strijd, maar aan het einde moet er een winnaar zijn, en dat was Dirk met 8-6 met beide een average van in de 92. De eerste PDC ranking titel voor Dirk is een feit. 

Nu morgen nog allemaal een dagje lekker knallen voor hopelijk nog zo’n mooi resultaat.
Helaas kan Raymond deze dag niet spelen, maar we houden natuurlijk nog genoeg toppers over.  In de eerste ronde sneuvelt alleen Lorenzo, door een 6-4 verlies tegen Davy Proosten.  De laatste 64 is vandaag het eindstation voor Maik. In een goede partij verliest hij met 6-4 van Scott Mitchell.  Bij laatste 32 is het gedaan voor Vincent en Ryan die respectievelijk verliezen van Simon Withlock en Mike de Decker. Dirk neemt bij de laatste 16 wel de horde Mike de Decker (6-3) en bij de laatste 8 wint hij met maar liefst 6-0 van Simon Withlock. In de halve finale was Robert Thornton zijn tegenstander, en die wist hij met 7-4 te verslaan. Dus voor de 2de dag op rij in de finale, een prestatie op zich. Maar als je daar dan staat wil je natuurlijk ook winnen. Door helaas een niet zo sterk begin loopt hij al snel achter de feiten aan, en helaas kan hij het net niet meer goed maken en verliest na een beslissende leg met  8-7.  Maar wat een topserie voor Dirk.