Maar liefst 6 spelers deze keer, Dirk, Jeffrey, Lorenzo, Ryan, Maik en Raymond.
In PC 28 wonnen alleen Dirk en Raymond hun eerste wedstrijd. Raymond verloor bij de laatste 64 nipt van Alan Soutar, maar Dirk gin g nog even door met winnen van onder andere Nick Kenny en Adam Hunt. Bij de laatste 16 was Ryan Searl te sterk voor hem.
In PC 29 waren het al 3 spelers die de eerste ronde overleefden, want ook Ryan won zijn eerste wedstrijd. In de volgende ronde verloren Dirk en Ryan van respectievelijk Florian Hempel en Ryan Searl. Raymond kwam nog een ronde verder, maar verloor bij de laatste 32 van Jason Heaver.
PC 30 ook weer 3 spelers die hun eerste ronde wonnen, en wel Maik, Dirk en Raymond. Ze wonnen ook allemaal hun 2de wedstrijd, Voor Maik wat das een goed come back, want hij stond met 4-1 achter, maar won uiteindelijk met 6-5.
bij de laatste 32 was Simon Whitlock net te sterk voor Raymond, die erg goed begon, en steeds ver voor stond, maar het niet af kon maken. Maik ging te onder tegen Darius Labanauskas.  Bij de laatste 16 was Darius ook nipt te sterk voor Dirk. Maar zeker voor Dirk was dit toch een goede week met mooie resultaten, wat hem zeker vertrouwen kan geven voor de komende maanden.