Op zaterdag 13 juni 2017 mochten we de finale gooien tegen BDK waar we al eerder tegen hadden gegooid in de poulefase. Het begon al lekker vroeg op de zaterdag want om kwart voor 10 vertrok de bus.

Marius van de Goudenregenbar was speciaal voor ons al om half 9 aanwezig, voor een kopje koffie en een broodje(drankje). Zoals wij Marius kennen altijd alles top geregeld zelfs voor in de bus had hij broodjes klaar gemaakt. Mede dank aan de DSWN voor de bus waar we uiteindelijk met 29 man in zaten richting Deurne (161km) vanaf Den Haag.

Onderweg moesten we nog even een stop maken van oom agent omdat de achterklep was open gegaan onderweg. Daarna nog een stop bij afslag Geldermalsen daar stapte de rest van het team in.
Aan de sfeer in de bus voelde ik de spanning van de spelers, maar die was erg positief  en niet gestrest.

Eenmaal daar aangekomen even ons liedje gezongen terwijl de tegenstander buiten zat te wachten oh oh Den Haag.

Onze spelers gingen naar het bord om al lekker in te gooien terwijl Donny en ik (Michel) de spelerslijst in gingen vullen.

We begonnen gelijk heel sterk aan de wedstrijd zonder dat de tegenstander het door had was het al 3-0 voor ons. De 2de ronde ging iets minder maar wel spannend wij kwamen op een 4-2 voorsprong deze 2 punten voorsprong bleven we ook behouden. Bij 13-11 kwamen de teamgames onze heren verloren helaas de eerste dus het werd 13-12.

Toen kwamen onze dames en die moesten het dan maar voor ons team afmaken.
We kwamen net als tegen het Westland dik 200 punten voor en ik zag weer een dubbel 7 aankomen waar we toen op verloren. Maar deze keer werd hij wel gesplitst maar als dan alsnog de dubbel niet wil vallen wordt het moeilijk. Maar nu ging het wel goed en net als in 2013/2014, maar toen met dubbel 5, was het nu weer Karin die winnende dubbel 1 gooide.
Wat was ik, ondanks de zenuwen, blij dat die viel en zo werden we met het hele team voor de tweede keer

              NEDERLANDS KAMPIOEN BRABANT CUP

Bij deze wil ik Marius van de Goudenregenbar bedanken voor weer een perfect jaar en ook zijn team die achter de bar staat natuurlijk. Ook wil ik alle spelers bedanken voor weer een geweldig seizoen, de gezelligheid onder elkaar dat is waar we het voor doen.

Hier de namen van de speelsters dit seizoen: Astrid Trouwborst, Karin Krappen, Samantha Raaphorst, Joyce Schuurman, Samantha Waldschmit, Lucia Dokkum, Jacqueline Seitzinger en Cretine Godschalk.

Bij de heren hadden we er dit jaar ook weer genoeg en een aantal nieuwe spelers: Anoop Ramdajal, Leon Jense, Okan Blitterswijk, Dominique Kuku en Patrick van Doorn waren weer van de partij.
Maar natuurlijk ook: Herman Snijder, Marcel Trouwborst, Alex Viergever, Donny Trouwborst, Kevin van der Kolk, Cees van Leeuwen, Gerrit Camijn, Dennis Vennik, Steven van Leijen, Bas Beets, Jeffrey Jongerius en dan niet te vergeten onze reserve spelers waar we op kunnen rekenen als we dan echt te weinig spelers hebben: Dennis Vlieger, Ricardo Boesenach en Martin Visser.

En natuurlijk onze vaste supporters wil ik langs deze weg bedanken voor de steun.
Ik hoop volgend seizoen weer een geweldig sportief seizoen tegemoet te gaan met net zo’n feest team als dit.

Als laatste wil ik ook namens het team Marius bedanken voor weer een top jaar en dat er nog veel mogen volgen.

GROETJES JULLIE CAPTAIN
(Michel Camijn)

Team BBC GOUDENREGENBAR D.S.W.N.