Omdat Evert voorlopig niet in staat is dit bij te houden, probeer ik jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden.    Marijke

In het eerste toernooi van dit weekend verloren Mark Oosterhuis, Joey ten Berge, en Ryan de Vreede hun eerste wedstrijd. Raymond had een bye, en Dirk van Duijvenbode, Mike Zuywijk, Yordi Meeuwisse en Jeffrey de Zwaan wonnen hun eerste ronde. Helaas verloren Mike en Yordi hun 2de wedstrijd. Dirk verloor in de derde ronde kansloos van Robert Thornton. Raymond en Jeffrey gingen door naar de laatste 32. Raymond won van Andy Hamilton, Jeffrey verloor van John Henderson. Bij de laatste 16 won Raymond van Steve Beaton. Bij de laatste 8 verloor hij nipt van Peter Wright, maar toch £ 2000,00 wordt normaal gesproken voldoende is voor plaatsing. Op dag 2 weer een voorronde voor Mark, maar deze keer kon hij die wel winnen. Helaas verloor hij in de eerste ronde, waardoor hij weer de eerste uitvaller was, want alle andere DSWN-ers wonnen de eerste ronde. In de tweede ronde gingen Jeffrey en Ryan beiden met 6-4 onderuit tegen respectievelijk Dave Chisnall en John Michael. In ronde 3 verloor Yordi van Phil Taylor, Dirk van Magnus Caris en Mike van Andrew Gilding. Joey won van Robert Owen en Raymond van Ken MacNeil. Bij de laatste 32 verloren ze beiden, maar toch een mooi resultaat voor Joey.
Op de derde dag stonden ze gewoon weer allemaal aan de start om te proberen de nodige punten te verzamelen voor de ranking. Ryan, Mark en Yordi kwamen de eerste ronde niet door. De andere wonnen echt zeer overtuigend. In de tweede ronde moest Joey en Mike in hun tegenstander hun meerdere erkennen. Voor Mike was dit weer Andrew Gilding, en voor Joey Justin Pipe. In de derde ronde verloor Dirk, dus ook voor hem geen topresultaat. Jeffrey en Raymond verloren beiden bij de laatste 32 van respectievelijk Michael Smith en James Wade. Volgende maand nog een weekend om extra ponden te vergaren en je op die manier te plaatsen voor het eindtoernooi. En een paar weken later dus de qualifiers 4 tm 6. In de eerste ronde verloren alleen Mark en Joey nipt hun partijen, de anderen wonnen allemaal ook maar niet, maar dat is genoeg. In de tweede ronde wonnen allen Yordi en Ryan nog, de rest lag er nu dus al uit, dus geen extra ponden. In de derde ronde verloor Ryan kansloos met 6-0 van Mervyn King. Yordi won met 6-1 van Kevin Painter. Bij de laatste 32 won hij met 6-3 van Peter Wright, en haalde zo dus weer de nodige ponden binnen. Darryl Gurney was met 6-3 te sterk bij de laatste 16. Op zaterdag ronde 5 met een voorronde voor Mike, die hij meteen verloor. Ook Mark verloor zijn eerste wedstrijd. De rest kwam allemaal wel de eerste ronde door. In de tweede ronde verloor Raymond kansloos met 6-1 van Ronny Huybrechts en Jeffrey verloor met 6-3 van Simon Whitlock. In ronde 3 tegenstanders van formaat. Yordi verloor met 6-2 van Jelle Klaasen, en Joey met 6-1 van Michael van Gerwen. Ryan won van John Bowles. Bij de laatste 32 ging Ryan met 6-4 onderuit tegen Rene Eidams.
Op zondag de laatste kans om nog ponden te winnen voor de ranking, en voor sommigen is dat hard nodig. Raymond doet vandaag niet mee, en Dirk, Mark, Jeffrey en Ryan verliezen direct in de eerste ronde. Ronde 2 is het eindstation voor Yordi. Joey en Mike winnen respectievelijk van Kevin Painter en Keegan Brown. Helaas verliezen beiden in de derde ronde van respectievelijk Mike de Decker en Steve Beaton.

De volgende spelers hebben zich hierdoor geplaatst voor de UK open begin maart:

Top 32   Raymond, dus 2 rondes een bye

1e ronde een bye  Yordi, Jeffrey en Joey. Zij moeten het in de tweede ronde opnemen tegen respectievelijk Robbie Green, Dennis Smith/Alex Roy en Mark Dudridge.

Ryan en Dirk spelen al in de eerste ronde tegen respectievelijk Nathan Derry en Michael Mc Fall