Dit weekend worden tour 1 tm 4 gespeeld voor de jeugd van 16 tm 23 jaar

Voor ons nemen daar aan deel Jeffrey de Zwaan, Dirk van Duijvenbode, Ryan de Vreede, Mike Zuydwijk en Ricky de Vos.

Op zaterdagmiddag tour 1. Ryan verliest meteen zijn eerste wedstrijd met 4-2 van Sam Hill. Dirk heeft in de eerste een bye, wint in de tweede met 4-3 maar verliest in de derde ronde nipt van Sven Groen. Ricky komt een ronde verder en verliest dan met 3-4 van Sam Hamilton. Mike wint 4 wedstrijden op rij, waarna hij bij de laatste 16 verliest van Rhys Hayden met 4-3. De beste in tour 1 was echter Jeffrey de Zwaan, die door overwinningen op onder andere Sven Groen en Shaun Griffiths de halve finale bereikt, waarin hij met 4-1 verliest van Jamie Lewis.

Later op de dag al de volgende tour, tour 2. Hierin verliezen zowel Dirk als Ryan als Ricky in de tweede ronde van respectievelijk Benito van de Pas, Harry Ward en Ryan Meikle. Jeffrey pakt nu 3 overwinningen, waarna hij bij de laatste 32 nipt verliest van Rowby John Rodriguez, de winnaar van tour 1. Mike met average 130,70

 

Het beste resultaat in deze tour is voor Mike, die in de derde ronde wint van Sven Groen, en in de 4de ronde met 4-0 wint met 2 11-darters en 2 12-darters, en dus een gemiddelde van 130,70 gooit. Bij de laatste 16 verliest hij helaas nipt van Josh Mc Carthy met 4.3

 

 

Op zondag dus tour 3 en 4.

In tour 3 een plek bij de laatste 16 voor Jeffrey, die daar verliest met 4-3 van Adam Hunt. Ricky haalt de laatste 32, waar hij met 4-1 verliest van Roxy-James Rodriguez, ja, een van de broertjes. Ook Mike haalt de laatste 32 en verliest daarin met 4-0 van Benito van de Pas. Ook voor Ryan is de laatste 32 het eindpunt. Hij won in de derde ronde nog met 4-2 van Dirk van Duivenbode, maar moest met dezelfde cijfers zijn meerdere erkennen in Jamie Lewis. Ondanks zijn verlies in de derde rond was het toch een goede tour voor Dirk van Duivenbode, want in zijn 2de ronde wedstrijd gooit hij de perfecte leg, een 9-darter.

9-darter Dirk

 

 

 

 

 

 

 

 

Tour 4

In deze tour verloor Dirk in de eerste ronde met 4-0 tegen Kurt Parry, de speler waar hij eerder op de dag nog van won met die 9-darter. Ryan verloor in de derde rond met 1-4 van Mike, die op zijn beurt in de volgende ronde verloor van Berry van Peer, de uiteindelijke winnaar van deze tour. Ricky verloor in de derde ronde nipt van Peter Fisher met 4-3. Ook Jeffrey verloor in deze tour in de derde ronde, en wel met 4-3 van Joshua Richardson.