Beste leden,

Onderstaande email is naar alle captains gestuurd, de captain maakt zijn of haar keuze namens het gehele team.
Wij gaan er vanuit dat dit wordt besproken met het team voordat de keuze gemaakt.

Bestuur DSWN
#blijfgezond #blijfthuis

==================================================================================================

Beste teamcaptain,

Zoals aangekondigd op onze website en in de mededeling via Teambeheer, willen wij aan de teams twee scenario’s voor de afronding van de competitie voorleggen.

B. De competitie beëindigen op precies de helft van de competitie zodat iedereen exact één keer tegen elkaar heeft gespeeld en op basis daarvan ook de promotie- en degradatieregels hanteren.

Voor aanvang van een nieuw seizoen kan altijd bij opmerkingen worden aangegeven of men in een hogere divisie ingedeeld wil worden. Als de keuze op scenario B valt, kan hierbij worden aangegeven of men vrijwillig wil degraderen.

D. De competitie wordt na 1 juni 2020 uitgespeeld en als de planning het toelaat ook de bekercompetitie. De divisiekampioenschappen en zomercompetitie komen te vervallen.

Als dit wegens tijdgebrek niet mogelijk is wordt voor scenario B gekozen.

Voorwaarde voor deze keuze is dat minimaal vier spelers van het team klachtenvrij zijn en bereid om te spelen. Het spreekt voor zich dat de competitie alleen uitgespeeld wordt als de speelgelegenheden weer volledig open mogen van de overheid.
Bovendien moet het toegestaan en volgens organisaties als RIVM, GGD en NOC*NSF verantwoord zijn om weer in competitieverband te darten.

Graag in antwoord op deze e-mail, uiterlijk 30 april 2020 jullie keuze voor B of D doorgeven. Omdat de teamcaptain geacht wordt namens het hele team te kiezen, vragen wij om met alle spelers van het team te overleggen alvorens een keuze te maken.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur DSWN