Een nieuw seizoen voor de dames, en dus gaan Astrid en Priscilla zich weer proberen te plaatsen voor het eindtoernooi.

In event 13 verloor Astrid helaas nipt van Stacey Ellis. Priscilla ging het een stuk beter af. Zij haalde de laatste 8 na overwinningen op Josie Paterson, Trina Gulliver, Casey Gallagher en Vicky Prui,. Helaas was in de kwartfinale Aoife McCormack met 5-4 net te sterk voor haar.
In Event 14haalden beiden de laatste 32. Astrid won van Amy Grant, maar verloor nipt van Katie Sheldon. Priscilla won van Donna Gleed, Adriana van Wijgerden en verloor van Lisa Ashton.
In Event 15 Won Astrid haar eerste wedstrijd van Karen Webber, maar verloor van Aoife McCormack in de volgende ronde. Priscilla kwam tegen Tracy North met 2-0 voor, maar verloor helaas met 4-3.
In Event 16 ging het gelukkig weer beter Astrid haalde de laatste 64 na een overwinning op Adriana, en verloor nipt van Kristy Hutchinson. Priscilla won 5 achtereenvolgende wedstrijden, maar kwam in de kwartfinale haar landgenote Aileen de Graaf tegen. Priscilla begon goed, maar helaas werd Aileen aan het einde van de match wat sterker, en won nipt met 5-4.